Mail ons

info@mondzorg-haren.nl

Bel ons

06 83 95 41 39

Eerste afspraak

DSC01207
Mondzorg Haren

Eerste afspraak

Bij uw eerste bezoek brengen we de gezondheid van uw mond nauwkeurig in beeld. We kijken uitgebreid naar uw gebit, het steunweefsel rondom uw tanden en kiezen, de tong en de slijmvliezen. Daarnaast voeren we een zogenoemde plak- en bloedingsscore uit. Deze bevindingen leggen we zorgvuldig vast. Daarna bespreken we met u de uitkomsten van het onderzoek en stellen we een behandelplan op.

Als u akkoord gaat met het behandelplan maken we een kostenbegroting. Als u een aanvullende verzekering voor tandheelkunde hebt, kunt u met de begroting bij uw verzekering informeren wat u vergoed krijgt.

We informeren uw tandarts over de bevindingen en de behandeling. Als daar reden toe is, hebben we gedurende de behandeling (periodiek) overleg met uw tandarts. 

Voor een eerste afspraak kunt u het inschrijfformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact opnemen of een WhatsApp bericht sturen. 

Bent u verhinderd? Wanneer u verhinderd bent dient u binnen 48 uur uw afspraak af te zeggen. Doet u dit niet? Dan worden er alsnog kosten in rekening gebracht.

Afspraak maken

Bel ons

06 83 95 41 39

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Mondzorg Haren